UNIVERSITY OF NORTH TEXAS

square Huckabee Texas

Stovall Hall

The University of North Texas hired Huckabee to design a renovation/remodel of an existing 7,100-sf gymnasium into office space for two tenants: the Texas Historical Society and the UNT Press. Huckabee took advantage of the existing 2-story volume and natural daylighting. New, suspended pendant light fixtures were provided to supplement the natural light already abundant in the space, and ceiling clouds were installed over occupied spaces to reflect light onto the workstations below. The project featured open office systems furniture, with select rooms enclosed for acoustic isolation, including a conference room and several offices. The facility also received new paint and carpet, new built-in casework and a new secured front entry vestibule.

View More Projects

Granbury High School

Read more

GranburyHS-1600x1600_2

Technology Education Career Center

Read more

Grapevine-Colleyville-TECC-1600x1600_2

Memorial Stadium

Read more

Featured-1600x1600

Jarrell High School

Read more

Jarrellv2-1600x1600